Pages

Subscribe:

duminică, 28 februarie 2010


Amenajari interioare


In orice tip de amenajare, un rol esential il joaca mobilierul care trebuie ales nu numai dupa criterii estetice sau financiare, ci si in functie de impactul optic si capacitatea de depozitare pe care o are.

Este bine de stiut ca o camera pare mai mare daca utilizati corpuri de mobilier putine si mari, decat multe si mici. Daca doriti sa va bucurati de mai multa libertate de miscare, valorificati spatiul vertical prin conceperea pe comanda a unor corpuri de mobilier pana
in tavan.

Accesoriile joaca un rol important in crearea impresiei de spatiu larg. De exemplu, un covor mai mare este mai potrivit decat unul de mici dimensiuni.

Garsonierele si apartamentele de bloc prezinta mai multe dezavantaje, dar o parte dintre acestea se pot remedia printr-o amenajare iscusita. Mai mult, puteti recurge la modificari de structura pentru a crea impresia de spatiu larg si aerisit. De exemplu, prin renuntarea totala sau partiala a unui perete, veti obtine un efect de marire a spatiului si mai multe optiuni de amenajare.

Peretele cu pricina poate fi cel care desparte bucataria de living sau care o separa de hol. Se poate renunta si la peretele care desparte livingul de balcon sau cel care separa doua holuri. In unele cazuri, este posibila renuntarea la debara sau camara pentru a extinde o incapere, de regula dormitorul sau bucataria. Daca sunteti in plin proces de renovare, nu excludeti varianta eliminarii unor usi, cum ar fi cea care separa livingul sau bucataria de hol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu