Pages

Subscribe:

miercuri, 24 februarie 2010

Obiecte decorative de gradina



Pentru amenajarea si decorarea gradinii folositi decoratiuni colorate atragatoare ce creaza un aspect vizual interesant: decoratiuni din ceramica, decoratiuni din metal si lemn pentru gradina, suporturi lumanari si alte obiecte decorative pentru gradina ta.Sunteti iubitori de natura? Aveti langa casa un mic spatiu verde sau o gradina de care va ocupati cu placere de la primele semne ale primaverii? Cautati solutii noi pentru a infrumuseta acest spatiu si a-l face mai confortabil si mai atragator?
Iata cateva elemente decorative, unele chiar si functionale, care vor face gradina sa arate mult mai bine.

Ghivecele mari din lut ars sunt foarte decorative mai ales cand sunt amplasate pe o suprafata verde de gazon sau cand sunt inconjurate de iarba inalta si de flori. Ele pot fi utilizate goale, ca simple vase ornamentale, sau ca suport pentru arbustii exotici, care in sezonul rece vor trebui bagati in casa.
Corpurile de iluminat pentru gradina combina latura functionala cu cea decorativa. Prin designul inedit si materialele naturale, sau cu aspect natural, din care sunt realizate, ele se integreaza foarte bine in peisaj.
O sursa de apa in gradina va fi intotdeauna un punct de atractie, mai ales pentru cei mici. Astfel, o fantana cu ingerasi sau o cismea decorativa, cu aspect rustic, vor deveni elemente de maxim interes ale acestui cadru natural.
Vreti o gradina mai animata? Un pitic viu colorat, o broscuta, o veveritarata, un raton sau un iepuras, iviti ca din intamplare pe o ridicatura de pamant sau dupa tufele verzi, vor insufleti imaginea gradinii. Nici ghivecele cu flori si arbusti nu vor fi neglijate; pentru acestea exista o mare varietate de figurine, reprezentand pasari si animale, care se infig in pamantul afanatal ghiveciului sau se prind pe marginea vasului, care devine astfel mult mai vesel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu